|
Menü |
|
| |
|
|
|
levesek |
|
Bársony csirkeleves
2005.05.23. 15:42
|
Hozzávalók:
Egy liter csirkehúsleves
Egy csirkemell
Öt deka kínai sampinyon-gomba (konzerv)
Egy tojás fehérje
Két kanál kukoricaliszt
Hét deka bambuszrügy (helyette káposzta) szeletelve
Egy kanál reszelt gyömbér vagy fél kiskanál gyömbérpor
Két zöldhagyma
Fél kiskanál só
Egy kanál szójamártás Elõkészítés: a csirkemellet gyufaszálnyi csíkokra vágjuk. A tojásfehérjét összekeverjük a kukoricaliszttel, jó alaposan megforgatjuk a masszában a csirkehúst. A hagymát összevágjuk. Fõzés: az erõlevest fölforraljuk, belerakjuk a bundázott csirkehús csíkokat, sózzuk, beleöntjük a szójamártást, hozzátesszük a bambuszrügyet, gyömbért, hagymát és három percig fõzzük. |
|
|
|
|
linkek |
|
| |
|
naptár |
|
2025. Március
H | K | S | C | P | S | V | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 |
|
| | |
|
|