sali
2005.05.30. 13:16
Hozzávalók: 40 dkg csirkemell-filé 1 db kígyóuborka 10-15 dkg savanykás alma szűrt citromlé fokhagymás salátaöntet kevés őrölt fahéj szezámmag kevés margarin |
|
Elkészítés: A csirkemellet megmossuk, csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd az előmelegített margarinban megsütjük. Hagyjuk kihűlni. Az almát, uborkát alaposan megmossuk, az alma magházát eltávolítjuk, majd mindkettőt felcsíkozzuk. Kevés szűrt citromlével megöntözzük, hogy az alma ne barnuljon meg. A hozzávalókat tálba tesszük, a salátaöntetet kevés fahéjjal utóízesítjük, majd a salátára öntjük, átkeverjük. Felhasználásig hűtőben tartjuk. Tálaláskor szezámmaggal hintjük meg. |
|