![](./style/virag_hdl.gif) |
Menü |
|
| |
|
|
![](./style/virag_hdl.gif) |
Kínai konyha |
|
Csirkeragu
2005.05.23. 15:36
|
Hozzávalók (4-6 személyre):
1 konyhakész csirke,
2 csésze szárnyaserõleves,
4 újhagyma,
1 húsos zöldpaprika,
4 burgonya,
4 sárgarépa,
1 csésze friss tej,
1 evõkanál curry,
2 evõkanál paradicsompüré,
2 evõkanál szójamártás,
Fél kávéskanál bors,
1 gyömbérgumó. Elõkészítés: vágjuk a csirke kicsontozott húsát 3x3 cm-es kockákra. Tisztítsuk meg a burgonyát. Emeljük ki a paprika magházát. Mindegyik zöldséget vágjuk négyfelé, a gyömbért szeljük vékony karikákra. Fõzés: Serpenyõben felhevített olajon, pirítsuk együtt a hagymát és a húst tíz percig kevergetve. A serpenyõ tartalmát rakjuk egy lábosba, a különleges ízesítõkkel, az erõlevessel, a burgonyával, a sérgarépával és a tejjel együtt. Fedjük le, fõzzük lassú tûzön 45 percig. Ekkor adjuk hozzá a paprikát, és még tizenöt percig fõzzük
| |
|
|
![](./style/virag_hdl.gif) |
linkek |
|
| |
![](./style/virag_hdl.gif) |
naptár |
|
2025. Február
H | K | S | C | P | S | V | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 01 | 02 |
|
| | |
|
|