|
Menü |
|
| |
|
|
|
Kínai konyha |
|
Csirkeszárny pikáns mártásban
2005.05.23. 15:36
Csirkeszárny pikáns mártásban | |
Hozzávalók (4 személyre):
4-6 csirkeszárny
1 evõkanál szójamártás
1 evõkanál méz
1 evõkanál citromlé
1 evõkanál narancslé
1-2 gerezd fokhagyma
Késhegynyi bors Elkészítés: Törjük össze a fokhagymát, és keverjük össze a szójamártással, a meglangyosított mézzel, a citrom- és narancslével, és a borssal. Erõs tûzön, 1-2 kanálnyi olajon, süssük pirosra a szárnyakat. Csökkentsük a tüzet, és öntsük az ízesítõket a húsra. Lassú tûzön pároljuk 5 percig. Forrón, elõételnek kínáljuk.
Fortély: Ezt a fogást készíthetjük sertésoldalasból vagy békacombból is. |
|
|
|
|
linkek |
|
| |
|
naptár |
|
2024. November
H | K | S | C | P | S | V | 28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 01 |
|
| | |
|
|