|
Menü |
|
| |
|
|
|
Kínai konyha |
|
Sanghaji csokor
2005.05.23. 15:40
|
Hozzávalók (2-4 személyre):
25 dkg rákhús
3 dl olívaolaj
2 evõkanál szójamártás
2 evõkanál száraz fehér bor
1 evõkanál cukor
2 újhagyma
Néhány szál petrezselyemzöld
Kevés gyömbér Elõkészítés: Tisztítsuk meg és daraboljuk fel a hagymát. Aprítsuk fel a petrezselyemzöldet. Forrósítsuk meg az olajat, és süssük ki benne a rákhúst. Öntsük le az olajat. A rákhoz adjuk hozzá a szójamártást, a bort, a cukrot és a hagymát. Keverjük jól össze, majd vegyük le a tûzrõl. Tálaláskor hintsük meg az ételt petrezselyemzölddel. Akár elõételként is kínálhatjuk. |
|
|
|
|
linkek |
|
| |
|
naptár |
|
2024. November
H | K | S | C | P | S | V | 28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 01 |
|
| | |
|
|