Csirkemell töltve:
2005.05.30. 13:05
Csirkemell töltve:
Hozzávalók: 60 dkg csirkemell 2 ek étolaj 2 ek mustár só bors majoranna rozmaring tárkony kakukkfű
|
|
Elkészítés: A mustárt kevés olajjal és a fűszerekkel kikeverjük. A csirkemellet kicsontozzuk, kettévágjuk és felszúrjuk. Beletöltjük a fűszeres mustárt és két napig érleljük, pici olajat téve rá. Kevés olajon pirosra sütjük. Süthető tepsiben is, alufóliával letakarva. |
Hozzávalók: 60 dkg csirkemell 2 ek étolaj 2 ek mustár só bors majoranna rozmaring tárkony kakukkfű
|
|
Elkészítés: A mustárt kevés olajjal és a fűszerekkel kikeverjük. A csirkemellet kicsontozzuk, kettévágjuk és felszúrjuk. Beletöltjük a fűszeres mustárt és két napig érleljük, pici olajat téve rá. Kevés olajon pirosra sütjük. Süthető tepsiben is, alufóliával letakarva. |
|